X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#65 Nu is voor mij de cirkel rond

Ik realiseerde mij vandaag ineens iets. Ik keek in de spiegel en ik voelde een sterk gevoel van geluk en dankbaarheid. Ik zei tegen mijzelf: Dit meisje is gewoon verloofd! ? Ik dacht: Als ik nooit aan mijzelf was gaan werken en écht van mijzelf was gaan houden, dan denk ik niet dat ik deze overweldigende vorm van liefde ooit mee had gemaakt.

Dat besef kwam best wel even binnen..

Als ik geen knopen had durven door te hakken in het verleden en uit “veiligheid” in dezelfde omgeving was gebleven, omdat verandering eng is.. dan had ik dit prachtig leven nooit gekend.

Wat ben ik blij en dankbaar dat ik de kracht vond in mijzelf om dit te doen en de juiste mensen in mijn omgeving had!

Denk jij nu: ja dat geluk heb ik niet? Dan wil ik je graag het volgende zeggen: Dat dacht ik vroeger ook. Totdat ik besloot anders te gaan denken. Ik haalde de kracht uit mijn tenen en ik dwong mijzelf over die angsten voor het onbekende heen te zetten en ik zocht de mensen die mij hierbij het beste konden helpen zelf op. Dus denk jij dat jouw familie of vrienden jouw keuze niet zullen begrijpen, of je ontdekt dat ze geen emotionele steun kunnen bieden tijdens jouw proces? Realiseer dan dat er genoeg andere mensen zijn die jou wel begrijpen en oprecht willen steunen. Neem actie! Zoek soort genoten op.. ga op zoek naar groepen. Zowel online als offline. Zoek een coach een ervaringsdeskundige. Iemand die weet waar jij over praat. Zodat jij je begrepen voelt wanneer je je verhaal kwijt moet. Want een levensgrote verandering kun je in mijn beleving niet alleen doen. Althans ik had dat niet gewild..

Door het delen van mijn ervaringen heb ik mijn proces sneller en beter kunnen verwerken, waardoor ik er nu ook weer voor andere kan zijn. Zo is voor mij de cirkel rond ❤ ⭕ ?

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon