X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#66 Ik ben mijzelf tegengekomen in de Coronacrisis

“Door je te ontdoen van al je moeten, ont-moet je jezelf”


Ik vind deze zo toepasselijk nu! We worden nu door een hogere kracht genoodzaakt om het rustiger aan te doen. Je ziet de natuur letterlijk opbloeien???

Maar hoe zit dat met ons? Heb jij het nu rustiger? Of heb je voor jezelf zo’n dagelijks strak schema weten te plannen dat je overloopt? Waarom doen we dat eigenlijk?
Waarom zo’n haast? Dit realiseerde ik mij pas na 2 signalen. Toen ben ik mijn Dromen & Doelen notities er eens bij gaan pakken. Mijn grootste hoofddoel zou ik volgens mijn wensen lijstje over 5 jaar gerealiseerd willen hebben. Dat vond ik ineens heel snel. Meerdere factoren hebben mij dit allemaal nog eens laten overwegen. Ik heb het aantal jaren verdubbeld! Als ik het over 10 jaar voor elkaar krijg is dat ook goed? het gaat erom dat ik een doel voor ogen blijf houden en iets wil bereiken. Ik hou ervan om ambitieus te zijn! Maar het is een keuze geen verplichting!

Doordat ik nu meer tijd neem om goed na te denken, heb ik mijzelf opnieuw ontmoet. Hoe mooi is het dat we als mens elke dag kunnen blijven groeien? Dat is toch waar het leven naast liefde❤ omdraait? Heb jij jezelf al ontmoet? Weet jij wie jij bent en wat jij wilt? Of race jij nog steeds maar door?
Mijn doel =dagelijks persoonlijk groeien ?

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon