X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#67 Ik verlang terug naar onze vrijheid

Wat zou ik daar nu toch graag weer zijn? heerlijk lekker genieten van een hapje eten op een prachtige ☀️ locatie met mijn vriend ?

Je zag mij vroeger al genieten van uit eten gaan en dat is nu nogsteeds één van mijn favorieten bezigheden!

Maar goed we gaan er gewoon vanuit dat we dit in de toekomst gewoon weer kunnen?? deze situatie laat mij wel realiseren dat ik het zo onwijs goed had/heb! Dat ik echt mijn mooiste leven leef. Want ondanks dat veel nu niet meer mogelijk is.. kijk ik vooral naar wat ik nog wel heb en ben daar dan des te dankbaar voor ❤ ook al gaat dat niet zonder slag of stoot. Uiteindelijk kom ik wel tot dat inzicht? Hoe gaat dat bij jou? Ben jij nog wel dankbaar en tevreden nu? Of kun jij dit gevoel nu maar niet terug krijgen? Ik merk dat het mij enorm helpt wanneer ik mijn hart lucht.

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon