X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#68 Verschillende Looks..

In de loop van de jaren heb ik wel wat verschillende dingen uitgeprobeerd wat betreft mijn uiterlijk. Verschillen brillen, mijn haren 5 cm kort en een matje in mijn nek, piercings hier en daar, haren gestyled, brunette en blond etc.. Ik paste mijn look vaak aan op hoe ik mij voelde. Na mijn eerste liefdes breuk toen ik 19 was nam ik dus die rigoureuze stap om stekeltjes te nemen en de “punk” look te gaan rocken ?
Ik realiseer mij nu door de jaren heen.. dat die verschillende looks mij geholpen hebben. Ze hebben mij vooral mooier & sterker laten voelen. Ik heb ervaren dat wanneer ik tijd aan mijn uiterlijk besteed, dit positieve invloed heeft op hoe ik mij voel. Ik liet mij onbewust hiermee voelen dat ik het waard ben om tijd (#selfcare) aan mijzelf te besteden.


Nu in de tijd van corona besteed ik nog elke dag tijd aan het verzorgen van mijzelf. (Ook al maak ik mij nu niet elke dag gebreid op) ik besteed alle tijd die ik nodig heb lekker aan mijzelf en zal dit de rest van mijn leven blijven doen, omdat ik van mijzelf hou ?

Hoe zit dat met jou? Besteed jij tijd aan jezelf met uiterlijk verzorging? Of investeer jij meer op een andere manier zoals bv. aan persoonlijke ontwikkeling?

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon