X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#69 Wacht niet op een goede dag..

“Wacht niet op een goede dag. Maak er één!”

Kan jij niet wachten tot de sportschool weer open gaat? Of dat je weer lekker kunt terrassen? Dat snap ik.. same here! Straks is het gelukkig weer zo ver! Wij hebben al gereserveerd?

Maar dat betekend niet dat ik afgelopen maanden veel heb zitten treuren en niet buiten ben geweest. Ik ben zelfs meer buiten geweest dan voorheen. Ik heb afgelopen week echt gezien en ervaren dat je met de juiste instelling/mindset er vele mooie creatieve dingen ontstaan.

Met deze instelling heb ik altijd heel veel goede dagen? ♥️ zo leven wij ons mooiste leven.

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon