X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#70 Verandering. Het hoort bij het leven.
Before and After

Vele mensen zijn hier bang voor. Ze zijn gewend aan hun veilige vertrouwde omgeving. Maar halen voor het gevoel niet al het potentieel eruit. Ze voelen zich daardoor niet gelukkig. Met hoe ze eruitzien of hoe ze leven. Je wilt zo graag dagelijks jouw mooiste leven leven. Je wilt gelukkig zijn met wie je bent.

Het is tijd voor die verandering! Elke keer begin je met goede frisse moed ?Je weet alleen niet waar te beginnen.. Zo tikken de jaren aan je voorbij.

Ik weet uit ervaring dat het niet makkelijk is, maar dat verandering zeker wél mogelijk is. Kijk alleen naar mijn gezicht op deze ? foto. Mijn ogen en mijn lach zijn groter en ik straal nóg meer. Ik leef mijn mooiste leven. Alles wat ik op mijn pad wenste is op mijn pad gekomen ♥️ Dit wens ik jou ook ?

Ik heb een speciaal programma ontwikkelt waarmee ik mijn ervaringen van mijn transformatie met jou deel, zodat jij jouw eigen transformatie dit keer wel voor elkaar krijgt. Het programma heet: Hét leer van jezelf houden transformatie programma ? De eerste groep die eind augustus start met 4 geweldig enthousiaste vrouwen zit al vol ! ✅ Maar je kunt je nu al aanmelden voor de tweede groep die kort daarop start ?

Plan met mij een vrijblijvend gesprek in, zodat ik weet wat jij met het programma hoopt te bereiken. Ook is het belangrijk dat jij weet wat er voor nodig is om mee te doen. Als jij dat helder hebt, gaat je resultaat veel beter zijn. Jouw uiteindelijke resultaat is voor mij net zo belangrijk.

? pamela@x-appeal.nl
013-2340140
06-36350648

Tot snel.

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon