X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#71 Het is maar net hoe jij ermee omgaat..

“Als iets je niet bevalt, verander het dan. Kun je het niet veranderen? Verander dan jouw houding er tegenover.”

Er blijven dingen in ons leven op ons pad komen waar we geen controle over hebben. Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen het niet veranderen.
Maar hoe wij er ons dan tegenover opstellen kunnen wij wel zelf bepalen. Hoe reageer jij? Voel jij woede opkomen bij onmacht? Hoe handel jij dan verder in die woede? Of blijf jij rustig en denk jij.. het komt uiteindelijk wel weer goed?

Bij mij is het denk ik afhankelijk van wat de situatie is. Maar nog steeds kan ik wel boos worden.. Toch ben ik mij dan bewust van het feit dat ik die woede zelf toe laat. Door dat bewust zijn en door een aantal krachtige ademhalingsoefeningen kan ik zo vaak best snel mijn gevoel de baas zijn. Heb jij voor jezelf ook een techniek die werkt? Of ben je hier juist zoekende in? Ik ben erg benieuwd en ik zou het fijn vinden als je dit zou willen delen ?

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon