X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#73 Durf ik deze foto echt te delen?
Confronterentste foto ooit!

Die linker foto is namelijk echt mijn ergste foto OOIT! Man wat een verschil met de rechter foto.. Daar woog ik zo’n 130 kilo en nu +/- 70 kilo. Zoals je op de rechter foto ziet geniet ik nog steeds van een lekker drankje en een hapje!

Ik hoor vaak de angst bij mensen die een maagverkleining overwegen dat ze denken nooit meer ergens van te kunnen genieten. Nou ik moet eerder opletten dat ik niet te veel geniet. Ik ben ruim 3 jaar verder en kon na ruim 1.5 jaar alles weer eten en drinken en steeds grotere porties. Ik kan nu een normale portie wel weer op.. alleen doe ik er 1.5 uur over. Maar ik geniet dus niet alleen weer volop.. vaak ook nog eens extra lang! Haha.

Eerlijk is eerlijk, dat is natuurlijk niet goed en niet de bedoeling. Ik heb niet voor niets een maagverkleining genomen. Ik doe er goed en verstandig aan om mijn porties klein te houden. Dat is dan ook wat ik dagelijks blijf volhouden.

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon