X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#75 Ik blijf elke keer weer verbaasd over het verschil

Ondanks dat ik nu wat vakantie + corona + TRUUSEXCUUS kilo’s ben aangekomen, ben ik nog steeds elke dag onwijs blij met het verschil en bovenal blij met wie ik ben en met mijn leven.

WEL… heb ik nu voor mijzelf een grens gesteld. Ik wil absoluut NIET boven de 75 kg komen. Dat is echt mijn grens. Ik heb namelijk niet voor niets zo hard gewerkt en ik weet ook donders goed dat ik de afgelopen maanden minder met mijn gezonde maar vooral KLEINERE porties voeding ben bezig geweest.

Omdat ik mij hier bewust van ben en hier ook bewust voor heb gekozen, heb ik geen schuldgevoel. Ik ben vooral waakzaam/alert. Ik wil iets voorkomen. Het enige wat ik nu hoef te doen is het oppakken van sporten (ik weet inmiddels al hoe en wat), minder eetmomenten en kleinere porties. Dan ga ik na verwachting in het begin wat afvallen en blijf ik daarna mooi op gewicht. Dan kan ik tegen kerst weer zeggen: nu kijk ik weer even nergens naar.

Zo heb ik in mijn beleving dus ‘levenslang” maar het is zoals het is. Beter dit.. dan dat extreme overgewicht! Hoe denk jij over het dagelijks bezig zijn met je voeding en beweging? Doe je dit überhaupt? Doe je dit met tegenzin of hoort dit bij het leven? Ik ben erg benieuwd naar jouw mening. Wil je dit a.u.b.. delen in een reactie? Heb je vragen over hoe ik er voor zorg dat ik zo denk en dit zo consequent uitvoer? Dan bied ik je graag een gratis adviesgesprek met mij aan.

Hoort dit nu bij #Bodypositive? Of gewoon bij : #Blijmetwieikben #trotsopwatikwelheb #dankbaar #ikweetwatgoedvoormijis #eigenbaas #mijnlijf geen #excuustruus meer. Jullie vullen de rest zelf maar in..

Hét leer van jezelf houden transformatie programma bied jou Dé optie om ook zo lekker in je vel te zitten. Kijk op: www.x-appeal.nl/programma

#Zelfvertrouwen #Zelfliefde #Zelfverzeker #Sexappeal #Coach

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon