X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#76 Mijn grens is bereikt

O Ohw! Mijn grens is bereikt! Ik weeg 74,9! Wat nu? Paniek? Angst. Nee nee.. #actie! Vooral rustig blijven en een duidelijk plan van aanpak maken en gelijk knopen doorhakken. Definitieve beslissingen maken. Komende 6 weken gaan we op Keto!

Alles wat daar niet onder valt gelijk het huis uit. Dit weekend gaan we brainstormen over hoe en wat met sporten/feestje/andere gelegenheden/etc. Van deze ijsjes heb ik de afgelopen tijd weer heerlijk genoten en ik heb er geen spijt van.

Ik kies er bewust voor om met periodes wat makkelijker te zijn en met andere periodes er weer volop tegenaan te gaan.Het is belangrijk dat jij jouw eigen weg hierin vind waar jij je het gelukkigste bij voelt. #1 Gezondheid is het belangrijkste! Dus weet overal een balans in te vinden in het leven. Want jezelf elke dag van alles te ontzien en niks mogen en daardoor chagrijnig zijn veroorzaakt stress (althans.. dat is op lang termijn bij mij het geval), vandaar dat deze afwisseling voor mij beter werkt. Want als er iets is wat ongezond is, is het stress & angst. #justsaying

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon