X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#77 Keto update

Zo de eerste week zit erop.. Benieuwd hoe ik het ervaren heb? De ene dag goed.. héél goed zelfs! Maar er waren ook momenten waarop ik het moeilijker had. En eerlijk is eerlijk, de momenten waarop ik het moeilijk had.. Lag het echt aan mijzelf. Ik was bijvoorbeeld te druk, of ik maakte mij even ergens zorgen om, of ik vond iets spannends of moeilijk. Dat waren dan eigenlijk de enige momenten dat ik behoefte had aan een chocolaatje of koekje of iets anders van ”comfort food”.

Gelukkig realiseerde ik mij op ieder van die momenten dat ik die behoefte kreeg, wat dan de oorzaak was. Het besef was er elke keer weer en dat weerhield mij er dan ook van om iets te pakken. Ik ken mijzelf inmiddels door en door. Wil jij jezelf ook zo goed leren kennen? Stel jezelf dan dagelijks goede vragen. Weet je niet hoe? Dan hoor ik graag van je.

Maarrrrr natuurlijk wil jij weten wat het resultaat is van 1,5 week KETO ? Gestart op 6-10 ben ik nu bij Buik Billen Borsten overal ruim 3 cm verloren en ruim 3,5 kg afgevallen! In het begin ging het natuurlijk snel en nu gaat het langzamer. Maar het eten wat ik eet vind ik over het algemeen erg lekker en ik vind deze levensstijl zeer interessant.

Met deze combinatie weet ik vast en zeker mijn doel te behalen! Ik gok op +/- 6 weken en dan wil ik weer op de 68 kg zitten.

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon