X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#80 Before and after update

Zo’n 3,5 half jaar geleden maakte ik de foto links. Je ziet aan mijn gezicht dat ik niet blij was met wat ik in die spiegel zag. Ook al wist ik toen dat ik mijn levensstijl ging veranderen en dat ik zo nooit meer wilde zijn, is het om het daadwerkelijk te bereiken soms nog ongelofelijk.

Ik ben zowel mentaal als fysiek gaan werken aan mijn gezondheid. Ik heb nu oprechte zelfliefde/zelfvertrouwen en zorg op alle manieren goed voor mijzelf. Hier pluk ik elke dag de vruchten van, omdat ik nu mijn mooiste leven leef en van mijzelf hou. Dit gaat niet zonder vallen en opstaan, wat ik als iets onmogelijks zie. Er is niets zo veranderlijk als het leven. Het is dan de ervaring die jij zelf inzet om weer grip op je situatie en gedachten te krijgen. Ik ben een student van het leven en ik ben dankbaar dat ik elke dag mag leren! ?

Heb jij voldoende zelfliefde? Heb jij zelfvertrouwen? Heb jij controle over je gedachtes en emoties en daarmee op jouw situatie? Ik ben heel erg benieuwd naar hoe jij het ervaart, laat het weten in een reactie of stuur mij een privé bericht. Meer weten over mijn speciaal ontwikkelt programma voor het krijgen van zelfliefde? Kijk op: www.x-appeal.nl/programma

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon