X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#81 Feestdagen kilo´s

Zo daar zijn ze weer.. Ik ben in december (vakantie & feestdagen) bijna 4 kilo aangekomen! Ik zie de kilo’s altijd heel goed aan mijn vollere buik. Baal ik hiervan? Nee hoor. .Dit is iets wat ik vorig jaar heb geaccepteerd. Het is nu 3,5 jaar geleden dat ik mijn maagverkleining kreeg en ik weet nu gewoon dat mijn aanleg om aan te komen blijft.

Ook al ben ik verder kerngezond. Ik kies er bewust voor om tijdens vakanties en feestdagen eigenlijk bijna nergens naar te kijken en in de overige periode de 80/20 regeling toe te passen. Het is ook wel de gezegde: Het gaat er niet om wat je eet/ drinkt tussen kerst en oud & nieuw, maar wat juist in de periode van oud & nieuw naar kerst!

Door nu weer het Ketolifestyle op te pakken verwacht ik dat ik binnen no time weer op mijn gewenste gewicht zit. Ik houd jullie op de hoogte. Weet jij wat de 80/20 regeling is? Hoe zit het met jou en de kilo’s van de feestdagen? Hoe ga jij hiermee om? Laat het weten in een reactie of stuur mij een privé bericht.

Meer weten over mijn speciaal ontwikkelt programma voor het krijgen van sex-appeal & zelfliefde?? Kijk op: www.x-appeal.nl/programma

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon