X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#82 Het is maar hoe je het bekijkt

“Wanneer je kijkt naar wat je allemaal wél hebt in je leven, dan heb je meer dan wanneer je kijkt naar wat je allemaal niet hebt, want dan zul je nooit genoeg hebben.”

Uiteraard heb ik ook grote dromen en doelen die ik mij visualiseer en wens te behalen, maar wel kijk ik elke dag naar wat ik allemaal heb en ben hier dan ook enorm dankbaar voor.?

Het is maar net waar jij de focus op legt. Ik weet wat ik wil.. Maar ik leg mijn focus bij het hier en nu en ik wil van elke huidige dag weer een mooie nieuwe leerzame dag maken.

Wanneer je niet zelf tot dit gevoel of deze gedachtes weet te komen, zou ik je willen uitdragen om het eens met mediteren te proberen. Je kunt bijvoorbeeld als hulpmiddel hierbij de app: Mediation moments gebruiken. Ik gebruik deze app zelf bijna elke dag. Daarnaast werkt het voor mij heel goed om met affirmaties te werken. Dit is ook wat ik mijn klanten leer en wat ook een opdracht is uit mijn Happy Journal.

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon