X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#83 Donkere depressieve dagen

Afgelopen maandag was het bluemonday.. vast wel eens van gehoord? Dat zou de meest depressieve dag van het jaar moeten zijn volgens statistieken. Ik zou het wel logisch vinden als mensen zich in deze periode herkennen in die statistieken. Maar zoals je misschien ziet aan de glimlach op deze foto.. is het aan mij voorbij gegaan!

Ook ik zit alle dagen thuis met Tim en voor ons zijn het ook onzekere andere tijden. Voor vele al reden genoeg om met een boos opgekropt gevoel te zitten. In mijn hoofd is het echt een keuze hoe je dagelijks je dag door brengt. Wanneer ik mijzelf ook nog wel eens betrap op een wat slechter humeur(om wat voor reden dan ook) dan is dat echt van korte duur en weet ik mijzelf te herpakken.

Dat is een eigenschap die ik eigen heb gemaakt. Een positieve mindset kun je trainen. Samen met Tim investeren wij tijd met elkaar om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. We communiceren veel. Hoe zo’n positieve mindset te beheersen, is wat ik mijn klanten leer. Het is mooi om te zien wat voor groei ze daarmee dagelijks maken. De moeilijke momenten horen er bij en zullen altijd terug komen, maar door een sterkere mindset weten ze zich steeds beter en makkelijker te herpakken. Dat maakt mij als coach zo enorm trots op ze! Jullie weten wie jullie zijn.

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon