X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#74 Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

Deze uitspraak is zo passend nu. Deze week vertrekken wij met het vliegtuig naar Italië.

Wie had ooit verwacht dat je twee uur lang in het vliegtuig met een mondkapje op moet zitten? Of dat we geen feestje in Rimini kunnen doen, omdat alles gesloten is? Nou, Ik in ieder geval niet!

Wat ik wel weet is dat ik hierover gemengde gevoelens heb. Wat mijn mening hierover of doet er verder niet toe. Wat ik met deze quote probeer duidelijk te maken is dat het nu eenmaal zo is zoals het is en ik alleen mijzelf er mee heb als ik mij er druk om ga maken. Want ik kan er nu op kort termijn toch niks aan veranderen.

Dus mijn beslissing: Om het mondkapje lach ik dan maar en denk ik hopelijk over een paar jaar: Haha weet je nog in 2020 dat we dat ding op moesten? En wat betreft het feestje.. Die komen er vast ook nog genoeg in ons leven. Voor nu kunnen we ook genoeg andere leuke dingen doen! ❤️ Simpel gezegd; we maken er gewoon het beste van!

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon