X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 10 Wauw! Ik ben onder de 90 kilo!

Precies 16 weken verder. Ik heb weer een mijlpaal bereikt! Ik ben namelijk onder de 90 kg! en ik denk nu zo’n 38 kg minder.

Ik weet het niet op de punt nauwkeurig, ik heb hier in Turkije geen weegschaal en dat vind ik niet erg. Die doet er nu even niet toe. Ik voel en weet dat ik nog afval. Het is ook wel weer te zien op de foto’s denk ik? Haha. Maar.. ik zal je eerlijk zeggen, wat is deze all inclusive vakantie confronterend zeg. Elke dag al dat lekker eten ruiken en zien. Ik kan elke dag proberen te eten wat ik wil, maar het is echt zo minimaal wat ik nog maar kan eten. Ik eet vooral wat ik lekker vind en kijk nu even niet naar wat gezond en voedzaam is. Het frustrerende vooral is dus dat het “schransen” niet meer lukt. Er is zoveel keus! Ik wil het liefst alles proeven. Tja.. en dan is het even zuur als je naar die 5 hapjes al prop vol zit.

Begrijp me niet verkeerd. Je hoort mij niet klagen. Het is gewoon wennen. Ik geniet hier met volle teugen. Vooral van de omgeving en van het gezelschap.

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon