X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 11 Ik pak nog steeds maat XXL in de kleding winkel.

Wat vliegt de tijd toch! Kijk dan toch.. Raar he? Ik kan het zelf nog niet bevatten hoor. Ik zie mijzelf nog steeds als dik. Terwijl het jurkje op de rechter foto een maatje M is !? Mijn hoofd kan het gewoon niet bijhouden ofzo. Kijk.. ik zie het verschil al zeker wel en heel mijn manier van bewegen en leven is veranderd. Dat gaat nu echt allemaal 1000 keer makkelijker. Maar oude gewoontes zitten er zo ingebakken. Zo pak ik in eerste instantie een maat XXL wanneer ik aan t  shoppen ben of vergeet ik soms om een kinderportie te bestellen als ik wat ga eten. Mijn ogen blijven groter dan mijn maag. Hihi. Of mijn buik verbergen met mijn armen wanneer ik zit en goed opletten op wat voor stoelen ze ergens hebben. Of ik er wel met mijn kont in pas. Ik denk dat het een kwestie van tijd is. Voor de rest gaat het goed hoor. Volgende week donderdag heb ik mijn eerste grote controle. Ik ben benieuwd wat er uit het onderzoek naar voren zal komen. Ik houd jullie op de hoogte 😉

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon