X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 13 Moet ik al aan de bel gaan trekken?

De 7 staat in het getal op mijn weegschaal! Pfff wat een onwerkelijk moment! Dit was gisteren al. Ik heb gewoon een dag de tijd moeten nemen om dit door te laten dringen. Ook al leef je er naar toe.. wanneer die mijlpaal dan eenmaal bereikt wordt is het toch overweldigend. Het voelt vooral dubbel nu. Uiteraard ben ik blij dat ik nu al 46 kg ben afgevallen, maar ik ga nog steeds te snel. Ik heb eigenlijk met het ziekenhuis afgesproken dat wanneer ik in januari 80 kg of minder zou wegen, ik aan de bel zou trekken. Misschien toch maar even bellen van de week? Nu eerst toch een feestje vieren dit weekend!

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon