X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 14 Een half jaar na de operatie van mijn Gastric sleeve.

Kan jij het geloven? Ik nauwelijks. Hoe heb ik het ooit zover kunnen laten komen? Er gaat elke keer een soort van schok door mij heen wanneer ik een oude foto van mijzelf zie. Niet van afschuw hoor. Ook toen had ik mijn blije gelukkige trotse momenten. Maar man o man, hoe ik mij nu voel is niet te vergelijken met toen. Wat ben ik ongelofelijk happy nu! Ik heb de komende weken een aantal ziekenhuis afspraken staan. Daarna kan ik jullie vertellen wat het met je lichaam doet als je 6 maanden weinig voeding binnen krijgt. Ondanks dat ik zo snel afval, maak ik mij weinig zorgen. Ik voel mij vaak al top fit! Ik ben wel benieuwd. Ik houd jullie zoals altijd op de hoogte.

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon