X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 17 Hoe lang ga ik dit vasthouden?

Hallo lieve iedereen ❤ Daar ben ik weer! Met een before and after foto natuurlijk. Ik woog vanochtend 72.8 kg. Dat betekent dat er nu 53,5 kg af is! Dat is toch absurd? Het is vandaag 8 maanden geleden dat ik geopereerd ben. Ik kreeg al berichtjes of alles wel goed met mij gaar, omdat ik wat stiller op Social media ben. Wees gerust.. alles gaat super goed zelfs! Ik zit zo heerlijk in mijn vel en ik ben zo gelukkig nu, dat ik er gewoon bijna bang van word. Hoe lang ga ik dit vast houden? Vraag ik mijzelf wel eens af, maar die angst zet ik dan snel opzij en ga ik weer lekker verder met blij zijn.

Met mijn gezondheid gaat goed. Ik voel mij heel sterk. Wel word ik 12 april geopereerd aan mijn knie. Ik zal het even uit te leggen: daar heb ik wat verstopte aders zitten (geboorte aandoening) en die worden onder narcose plat gespoten, zodat die irritante pijn hopelijk weg zal gaan. Dan kan ik straks nog beter bewegen en zal ik het sporten misschien weer opgaan pakken. Dit deed door mijn knie te veel pijn en ik ben sowieso te druk met andere leuke dingen nu. Haha.

Zo nu zijn jullie weer helemaal ingelicht.

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon