X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 18 Hoe zit het met los vel na het afvallen van 53 kilo?

Ja je ziet het goed. Ik stabiliseer. Nog steeds – 53 kg. Ik ben de hele maand geen grammetje afgevallen, maar mijn lichaam blijft wel veranderen. Ik lijk toch wat slanker op sommige plaatsen van mijn lichaam en ik merk dat mijn huid bij mijn buik en bovenbenen wat losser aan het worden is. Dat komt denk ik omdat ik al maanden niet meer sport. Gelukkig word ik over 9 dagen aan mijn knie geopereerd. Hopelijk kan ik daarna het sporten weer oppakken. De eerste 2 weken dat er niks af ging van mijn gewicht baalde ik in eerste instantie een beetje. Die teleurstelling is gelukkig weg. Ik heb al super veel bereikt en hoe dan ook kan ik tevreden zijn! Ik ben gelukkig en ik voel mij goed! Dat is wat telt ❤

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon