X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 20 Mijn leven is behoorlijk veranderd.

Inmiddels ben ik 54,5 kg afgevallen! Ik kan jullie vertellen dat mijn leven behoorlijk veranderd is. Weet dat je jezelf op zulke drastische veranderingen niet kunt voorbereiden. Hoeveel verhalen je voor zo’n  operatie ook leest, iedereen ervaart zijn avontuur op zijn eigen manier. Mijn avontuur is in een stijgende lijn gegaan. Onzekere momenten heb ik zeker gehad, maar met de juiste instelling heb ik die altijd weten te overwinnen! Een vakantie naar Kreta staat in het vooruitzicht. Daar ga ik stralen in mijn bikini en zo gaat mijn avontuur vrolijk verder.

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon