X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 21 Het is allemaal erg wennen.

11 maanden later Before and after!

Halleluja! Mijn allerlaatste doel is bereikt. Ik ben onder de 70 kg J Nu ik 69 kg weeg, ben ik maar liefst 57 kg afgevallen. Zoals jullie zien is het verschil groots! Ik ben nu in Griekenland en ik ga jullie vertellen waar ik nu even mee struggle. Wij zitten hier all inclusive en het Grieks eten is fantastisch! Het is een frustratie dat ik na een paar hapjes eten elke keer vol zit. Dat ultiem genieten van het eten lukt mij nu dus niet. 🙁 Mijn ritme is helemaal anders nu. Normaal eet ik ongeveer 5 a 6 keer op een dag een klein beetje en nu maar 3 keer. Wanneer ik eet kan ik ook niet echt rustig eten, want ik wil geen uren aan tafel zitten. Dat vind ik sonde van mijn kostbare tijd hier. Dus ik ga zonder dat ik het besef in het tempo van mijn vriend mee eten. Daardoor heb ik nu al een paar keer gehad dat mijn eten niet zakt en ik bijna moest overgeven. Dat is een pijnlijk en misselijk gevoel kan ik je vertellen. Ik merk dat dit all inclusief concept voor mij dan ook niet echt werkt. Wie weet na heel vaak oefenen. Haha. Het afslankproces is niet altijd rozengeur en maneschijn en het brengt ook lastige momenten met zich mee zoals deze. Laat dit bericht je absoluut niet afschrikken hoor, want weet dat dit iets heel persoonlijks is en iedereen het anders ervaart. Het is gewoon allemaal wennen voor mij en dit soort dingen hebben gewoon tijd nodig denk ik. Ik ben in ieder geval nog steeds elke dag blij met mijn beslissing en dankbaar voor deze verandering.❤

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon