X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 22 Het is mijn verjaardag!
homefoto

Happy 1st Sleeve / Banana Birthday to me!

Dit feest kan niet mooier gevierd worden dan met het resultaat wat ik heb behaalt. Dat is dat ik 60 kg kwijt ben! 😀

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat ik de maagverkleining heb gehad. Ik ben zo blij met hoe ik nu ben, dat ik mijn ergste foto’s gewoon met jullie durf te delen! Kijk maar eens goed naar mijn oude foto’s, want zo ga je mij nooit meer zien!

Mijn jaar in een notendop?

Wauw.. wat een verandering!

Voor mij heeft het allemaal heel positief uitgepakt. Ik voel mij gezond en ik kan zoveel beter bewegen. Daarnaast gaat het ook super met mijn liefdesleven.

Ik sta alleen nog steeds niet stil met afvallen. Ik weeg nu 67 kg. Als ik onder de 65 kg ga wegen, ga ik misschien wel proteïnen shakes aan de gang. Ik wil níet nog meer afvallen. Dan word mijn vel losser en raak ik misschien wel mijn mooie rondingen kwijt. Ja je leest het goed. Tegenwoordig heb ik wel een los vel bij mijn buik. Ik heb het lang kunnen tegenhouden, maar nu door het vele afgevallen kan ik er niet meer om heen. Wil ik dit laten corrigeren door een operatie? Dat weet ik niet. Voorlopig niet. Voor nu wil ik het accepteren zoals het is en dat lukt mij aardig goed! Het hoort bij mijn avontuur van het afgelopen jaar waar ik enorm trots op ben!

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon