X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 23 in totaal 62 kilo afgevallen!

Met de start van mijn blog en dus door het delen van mijn verhaal en ervaringen, merkte ik dat er heel veel mensen zijn met zoveel verschillende vragen. Deze kreeg ik dan ook volop gesteld. Soms wel meer dan 20 per dag! Ik wilde voor al deze mensen het liefst uitgebreid de tijd nemen om ze te helpen met hun vragen. In het begin deed ik dit ook, maar dit vergde veel energie en tijd. Zo bedacht ik een Q&A (Questions & Answers) blog waarin de meest gestelde vragen werden beantwoord. Deze vind je ook terug op mijn website. Hier verwees ik dan ook voortaan naar toe. Alleen vond ik dit zo onpersoonlijk en ik voelde mij daar niet goed bij.

Het voelt wél fijn wanneer mensen zeggen dat ze mijn hulp en antwoorden enorm waarderen. Wanneer mijn woorden en daden dan ook helpen doet mij dat écht goed! Toen ik van meerdere mensen hoorde dat ik een inspiratie voor hen ben, realiseerde ik mij dat ik hier echt iets mee wilde gaan doen. Daarom heb ik toen besloten een eigen onderneming te starten. Vanaf nu ga ik alleen nog maar dingen doen waar ik nog meer energie van krijg. Het geeft mij een enorm goed gevoel om mensen te inspireren en te helpen. Ik wil anderen helpen ook hun eigen geluk te gaan creëren net zoals ik dat voor mijzelf heb weten te doen.

Het gaat nu echt heel goed met mij. Alles lijkt nu een soort van “geland” te zijn. Ik ben gewend aan mijn nieuwe ik en aan mijn nieuwe leven. Bijna een jaar geleden was dat echt nog niet zo. Ik begrijp nu ook dat wat ik het afgelopen jaar heb meegemaakt echt nodig is geweest om te zijn waar ik nu ben. Ik was ineens zo snel en zoveel veranderd. Daardoor moest ik mijzelf helemaal opnieuw leren kennen en diende ik eerst uit te zoeken hoe ik mijzelf het beste een houding kon geven. Ik moest eerst uitzoeken wie ik nu precies ben. Eerst werd ik misschien een tikkeltje te arrogant, vanwege de hoeveelheid aandacht die ik kreeg. Ik vond mijzelf ook voor het eerst echt mooi. Daarna werd ik júist daardoor ineens onzeker. Er waren zoveel ogen op mij gericht dat alles perfect moest zijn. Ik was ook een tijd bang om een terugval te krijgen en weer dik te worden. Die angst en onzekerheid vond ik verschrikkelijk!

Gelukkig was het besef dat dit moest veranderen er snel en ben ik iemand die over mijn gevoelens durf te praten. Door de juiste mensen om mij heen en met mijn sterke positieve instelling ben ik er sterker dan ooit tevoren uitgekomen!  Voor mijn familie was het ook wennen dat ik aan het veranderen was. Dit botste in het begin wel eens. Zij waren bang de oude Pamela kwijt te raken en ik voelde mij heel erg onbegrepen. Na het opschrijven van mijn verhaal en mijn belevenis duidelijk te hebben verwoord over hoe ik mij al die tijd ervoor echt gevoeld heb. Ik heb die brief voorgelezen aan mijn dierbaren.

Dat was een mooi emotioneel moment. Daarna was het weer helemaal goed. Ze begrepen mij nu wel. Duidelijk en goed communiceren met elkaar is van groot belang. Maar man, wat was die tijd heftig! Ik werd onzekerder dan ik ooit geweest was. Het is ellendig om ongelukkig en onzeker te zijn. Ik heb het zelf beleefd en weet ik precies hoe het is. Door mijn eigen ontdekkingen sterker uitgekomen. Daarom kan ik ook als de beste mensen met onzekerheden helpen.

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon