X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 25 Zelfs mijn voeten zijn slanker!

It’s Weightloss Wednesday.

Daarom hierbij een before and after foto van mijn voeten

Je kunt het misschien al een beetje zien? Mijn voeten die zijn ook slanker geworden. Ik ben van schoenmaat 41/40 naar 39/38 gegaan! Hihi. Dus naast een nieuwe garderobe aan te hebben moeten schaffen. heb ik ook nieuwe schoenen moeten kopen. Gelukkig vind ik shoppen tegenwoordig helemaal niet erg meer! Dat komt omdat ik voortaan wél alles leuk vind staan. Dat gevoel van zelfvertrouwen is heel erg fijn. De 118.5 kg was op de dag van mijn operatie. Daarvoor was ik al ruim 8 kg afgevallen. Dus in totaal 62 kilo minder.

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon