X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 26 Ik heb mijn balans gevonden

Wauww! Deze before and after (linkse & middelste foto) is alweer precies 1 jaar geleden. De rechtse foto is van hoeveel ik nu weeg (64 kg) en op dit gewicht sta ik nu al 7 maanden. Ik kan dus wel stellen dat ik mijn balans heb gevonden. Daar ben ik echt onwijs blij mee en super trots op! Want het gaat echt niet vanzelf ..

Ik benoem dit bewust zo, omdat ik weet dat er altijd mensen zijn die denken dat het allemaal best makkelijk is zo met een maagverkleining. Dat er van die mensen zijn die zo denken.. zal niet veranderen. Het proces van afvallen, met of zonder hulpmiddel zoals een maagverkleining is niet makkelijk! Verre van zelfs. Wie weet kan ik met dit bericht een van die denkers bereiken en van gedachten laten veranderen. Ik deel graag mijn ervaring en kennis met jullie. Wanneer iemand dit vooroordeel uitspreekt, kan dit een rede voor iemand zijn om onzeker te worden en zich daardoor tegen te laten houden om te veranderen. Het leven zou zoveel makkelijker en fijner zijn als we elkaar allemaal in onze eigen waarde zouden laten en elkaar juist zouden aanmoedigen en motiveren. Er zijn zoveel redenen waarom het niet makkelijk is om die knop om te zetten en heel je levensstijl te veranderen. Dit is voor iedereen persoonlijk. Vaak zijn helaas andere hier de oorzaak van. Dan is het aan ons zelf om ons niets aan te trekken van andere. Sta erboven! Jij bent de regisseur van je eigen leven.

Ik kan je precies vertellen hoe je dit kunt doen en hoe je die motivatie wel vast kan houden. Mij is het namelijk ook gelukt! Als ik het kan.. kan jij het ook ! Dit geldt voor iedereen. Niet alleen wanneer je wilt afvallen, maar vooral wanneer je onzeker bent en aan jezelf wilt werken.

Ik zorg ervoor dat je zelf en je vertrouwen samenkomen.

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon