X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 29 Ik vond mijzelf vroeger niet dik

Weightloss wednesday! -62 kg

Geloof het of niet.. maar op de linkse foto vond ik mijzelf niet dik. Ik zag in de spiegel echt wat anders dan wat de meeste mensen zagen. Ik zag mijzelf dus slanker dan dat ik eigenlijk was. Door dat ander zelfbeeld is het misschien ook wel de spuigaten uitgelopen.. Maar het is vaak toch juist andersom? Dat je jezelf dikker ziet? Het kan dus allebei. Mijn punt is dat een juist zelfbeeld enorm belangrijk is. Een realistisch zelfbeeld helpt je bij een gezonder en gelukkiger leven vol zelfvertrouwen❤ Dat is een van de vele dingen die ik heb geleerd door mijn levensverandering.

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon