X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 3 Yes! Het is eindelijk zover. Het afvaltraject gaat beginnen.

Hallo iedereen! Daar ben ik weer.. WANT het is zo ver! Ik ben namelijk vandaag gebeld door het ziekenhuis Komende maandag 03-07-17 wordt ik geopereerd! Ik moet mij om 11.15 uur in de ochtend melden. OMG.. Ik vind het zo ontzettend spannend! Dat is gewoon over 5 dagen al. Er is tussendoor een plek vrij gekomen, dus vandaar dat het ineens zo snel kan.

In mijn eerdere blogs heb ik jullie nog niet mijn huidig gewicht verteld.. Hier heb ik expres mee gewacht. Tot nu! Want vanaf nu kan ik gaan aftellen naar beneden. Mijn gewicht in februari (toen bij mij me knop om ging) was: 126 kg. Vanochtend heb ik mij ook gewogen en toen was het 118.5 kg en dat net na een all inclusive vakantie haha. Voor de vakantie woog ik 117.8 kg. Ik ben dus met mijn gezonde levensstijl zelf nu al 8 kg afgevallen.

Wat gaat er nu verder gebeuren?

Maandag mag ik in de ochtend nog een kopje thee en een cracker. Na de operatie mag ik 2 weken alleen maar vloeibaar en gepureerd voedsel. Ik zal jullie met regelmaat laten weten hoeveel kg eraf is. Dit weekend ga ik het er nog even goed van nemen hoor! Vrijdag  heb ik een BBQ op het werk, zaterdag ga ik naar een Back tot the 90’s Party en zondag ga ik nog all you can eat uit eten. Hihi. Wish me luck!

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon