X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 31 Niks is onmogelijk!

Motivation Monday !

“It always seems impossible until it’s done”

Voor vele lijkt vaak eerst iets onmogelijk.. tot het uiteindelijk toch lukt. In mijn ogen is bijna niets onmogelijk. Ik denk in mogelijkheden. Wanneer er problemen zijn denk ik aan oplossingen. Wanneer iets dreigt te mislukken, of het loopt anders dan gepland, dan kan ik daar net zoals vele andere goed van balen. Gelukkig kan ik mijzelf snel herpakken wanneer zoiets gebeurt. Het zijn de lastige obstakels (lees: in meeste geval andere mensen) in mijn leven geweest, die mij dit hebben geleerd. Mede door die ervaringen ben ik geworden tot wie ik ben en daar ben ik heel dankbaar voor!

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon