X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 35 Heb jij wel eens een kans gemist?

“Opportunities are like sunrises. If you wait to long, you miss them. ”

“Kansen zijn als zonsopkomsten. Als je te lang wacht, mis je ze.”

Gebeurt het jou wel eens, dat je door je onzekerheid twijfelt en je hierdoor een mooie kans mist? Dit omdat je denkt dat je niet goed genoeg bent of het toch niet kan? Dat andere er beter in zijn en het niet voor jou is weggelegd?
Misschien komt jouw kans ooit nog wel een keer voorbij.. (toch?)

Nee! Dat was je kans en die heb je door je onzekerheid aan je voorbij laten gaan!

Als je wel in jezelf gelooft en er op vertrouwd dat het goed komt. Durf je die kansen wel te pakken! Het is zo ongelooflijk jammer als je door je onzekerheid bijvoorbeeld die leuke baan mis loopt, of niet op date durft te gaan. Of wat voor moois je nog meer kunt hebben als je wèl voor een kans durft te gaan. Een paar weken terug zei iemand die ik al een tijd help met haar onzekerheid: Ik kan dat niet net zoals jij.. Die knop omzetten en het gewoon doen. Waarop ik zei: Onzin! Als ik het kan, kan jij het ook.

Mij helpt het wanneer ik denk aan een “worstcase scenario” (Wat kan er in het ergste geval gebeuren?). In de meeste gevallen heb je niks te verliezen en zijn jouw gedachten het enige wat jouw tegenhouden. Zij zag dit na ons gesprek in en is haar avontuur aangegaan. Waardoor zij nu zoveel sterker en zelfverzekerder is geworden in 6 weken tijd. Niemand kan haar die ervaring meer afpakken!

Het is lastig om jezelf dit aan te leren, maar zeker niet onmogelijk. Iemand die jou motiveert en een zetje in de goede richting geeft en is dan net het gene wat je nodig hebt.

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon