X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 37 Dit nieuwe lichaam past perfect bij mij

#holiday #facetoface #friday ☀️

Zo’n 4 jaar geleden op de foto links ging ik met excursie op een kameel.

De persoon die het zwaarste woog moest aan de rechterkant plaatst nemen. Ik was die dag samen met een man, maar toch was ik degene die rechts moest gaan zitten. Dat was voor mij best wel een ongemakkelijk en gênant moment.

Daarnaast kwam bij mij het besef dat die zielige kamelen zo dag in dag uit zwaargewichten van A naar B moeten brengen. Puur voor menselijk vermaak. Toen ik mij zo rot voelde begon ik hier pas bewust over na te denken. Vanaf die dag heb ik besloten nooit meer deel te nemen aan iets waarbij dieren in zo’n vorm worden gebruikt.

Waar ik mij wel goed bij voel is dat ik tegenwoordig bij mensen in hun rug kan springen of in de nek kan zitten. Haha! Uiteraard met goedkeuring..

Ik zit echt letterlijk heerlijk in mijn vel! Dit lichaam past perfect bij mijn energieke persoonlijkheid! Ik ben nu eindelijk echt helemaal mezelf!

Hoe lekker zit jij in je vel? Wat heb jij hiervoor moeten doen of wat ben jij bereid hiervoor te doen? Laat het mij weten

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon