X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 40 Ik heb levenslang

Face to face friday!

En ik ben nu weer in totaal -62 kg !

Hoezo nu weer? Nou ik zal je vertellen dat ik was aangekomen op mijn vakantie! Ik heb mijn best niet hoeven doen om die 3 kg er weer af te krijgen. Door het ritme hier in Nederland is het vanzelf gegaan. Binnen 2 weken waren de kg’s er weer af. Ik denk dat het vooral ook vocht is geweest.

Het was wel een eye opener. Ergens dacht ik dat ik mijzelf echt zou moeten laten gaan om kilo’s aan te komen. Ik heb op vakantie volop genoten en gegeten, maar ook zeker veel groente en fruit. Dus ik was er eigenlijk van overtuigd dat ik niks was aangekomen. Het tegendeel was bewezen. Tijdens die 2 weken heb ik minder bewogen en ook vaker en meer gegeten. Ik nam deze vakantie echt uitgebreid de tijd om te eten. Daar heb ik mijn eerste all inclusive vakantie na mijn operatie wel van geleerd. Toen ging ik op het tempo van mijn vriend mee eten. Dit om niks te willen missen van de vakantie. Ik had hierdoor bijna elke dag een pijnlijk vol en misselijk gevoel. Dat heb ik deze vakantie nu niet gehad.

Ik wist het ergens al wel, maar door deze ervaring is het mij nu extra duidelijk. IK ZAL DE REST VAN MIJN LEVEN MOETEN BLIJVEN OPLETTEN.

Gelukkig voelt dat voor mij niet als een probleem. Het is inmiddels al 2 jaar mijn nieuwe levensstijl. Ik ben een bewuste eter. Het mooiste van alles is, dat ik ook nog steeds een echt bourgondiër ben! (Ik geniet enorm van eten!)

Alles went..

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon