X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 42 Verzorg jij je huid goed?

It’s Weightloss Wednesday again!

-62kg in totaal!

Ik schommel nog steeds tussen de 63.5 kg en 65 kg.. helemaal prima dus!

Lekker kleurtje op die linkse foto he? Toen ging ik nog met regelmaat onder de zonnebank. Tot dat ik leerde hoe slecht het voor je huid kan zijn. Al helemaal als je je niet goed insmeert. Ik was onwetend en deed dit vroeger nooit.

Gelukkig is dat tegenwoordig anders en behandel ik mijn huid zoals deze verdient behandeld te worden! Ik smeer mij in wanneer in mijn kleurtje probeer te krijgen van de natuurlijke vitamine D bron. ☀️ Dit doe ik met producten op natuurlijke basis. Denk aan kokosolie of tarwekiemolie.

Wat wordt het heet deze week! Dus allemaal goed opgelet!

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon