X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 46 Afstand nemen van sommige mensen

#MotivationMonday


‘’You’ll be amazed at what you attract after you start believing in what you deserve.’’


‘’ Je zult versteld staan van wat je aantrekt, zodra je gaat inzien wat je verdient.’’


Deze quote heb ik zelf in levende lijve ervaren. Dus ik beloof je dat dit echt waar is!

Voordat ik mijn breekpunt bereikte, leefde ik niet voor mijn eigen geluk. Die tijd zat ik in meerdere ongezonde relaties, waarin ik mijzelf helemaal weg cijferde en elke dag bezig was om er voor te zorgen dat het maar beter zou gaan met anderen.

Ik realiseerde dat ik mij zo ongelukkig zou blijven voelen als ik geen drastische veranderingen zou nemen. Ik geloofde er in dat ik een beter leven verdiende dan waarin ik zat. Door dit inzicht besloot ik afstand te nemen van bepaalde mensen in mijn leven. Ik ervaarde daardoor dat wanneer ik mijzelf op de eerste plek zette ik blijer was en daardoor andere om mij heen hierdoor positief beïnvloed werden. Ik kwam in een opwaartse vaart te zitten. Het begon met de transformatie wat betreft mijn gezondheid, daardoor ging ik meer stralen (van zelfvertrouwen) en kwam ik mijn nieuwe liefde tegen. Hij en meer mensen in mijn leven die mij positieve energie geven, laten mij elke dag weer groeien.

Iedereen kan het leven zó inrichten, zoals ze zelf vinden dat ze waard zijn!;


Zie wat voor een mooi goed mens je bent. Houd van jezelf! Gun jezelf écht het beste, dan ga je er namelijk vanzelf voor zorgen dat je je gewenste doelen bereikt en weer gelukkig word. ♥️

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon