X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 47 Waarom ik werk als zelfvertrouwen /sexappeal coach

Today it is…
#TransformationTuesday !


O mijn god.. Die linker foto in die tijgerjurk. Pfff de eerste keer toen ik die foto terug zag als de nieuwe ik, sprongen de tranen in mijn ogen.

Zowel van het huilen als van het lachen. Ik schrok me kapot en dacht: HALLO zeg… !? Was ik echt zo dik ja? En aan de andere kant werd ik ook wel weer blij van de foto en van dat geschrokken gevoel. Dat bevestigde namelijk weer hoe ontzettend goed het is geweest dat ik die stap heb gezet om te veranderen.

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om die eerste stap tot verandering te zetten. Of definitief drastische veranderingen door te voeren. Wanneer je dit heel graag wilt maar niet de juiste begeleiding erbij krijgt, blijf je vast zitten in je huidige leven. Waarin je je onzeker en ongelukkig voelt. Niet iedereen heeft het geluk om de juiste mensen in zijn of haar omgeving te hebben. Dat is precies de reden waarom ik ben gaan werken als coach. Juist voor de mensen die niet weten hoe ze verder moeten, maar het wél o zo graag willen.

Stuur mij een bericht en zet nu de eerste stap om te gaan werken aan je eigen geluk! Dan plannen we een gratis advies gesprek in, zodat we kunnen bespreken waar bij jou het probleem precies zit en hoe ik jou kan gaan helpen dit op te lossen, zodat jij kan gaan stralen van zelfvertrouwen en sterk in je schoenen zult staan voor de rest van je leven.

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon