X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#63 Mouwloos de deur uit met dikke armen?

Dikke bovenarm! Dat is de eerste gedachten die in mij opkomt als ik naar mijn oude carnaval foto kijk.. wees eens eerlijk. Zag jij dat ook? Wat was jouw eerste gedachten?

Toch had ik ? aan mijn dikke boven arm toen de tijd en ging ik lekker mouwloos de deur uit! ? Dat is die zelfverzekerde sexappeal attitude die ik altijd al gehad heb. Ondanks dat ik nu echt vele malen zelfverzekerder ben, was ik toen al de meeste tijd heel blij met mijzelf. Dus waarom zou ik mij nu achteraf nog druk maken om die dikke bovenarm van toen? Ik heb nog tig oude foto’s van vroeger waar ik mij heel diep voor zou kunnen schamen. Maar ik kies ervoor om er juist trots op te zijn. Dat is wie ik was en die tijd heeft mij gemaakt tot de sterke vrouw die ik nu ben?

Kies jij er voor om trots op jezelf te zijn? Ben jij blij met wie jij bent? Ben jij überhaupt bewust bezig met hoe en wie jij wilt zijn?

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon