X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 7 YES! Al 20kg afgevallen!

Before and after!

Vandaag is het precies 7 weken geleden sinds de operatie en ben ik 20 kg afgevallen. In totaal nu al 27.5 kg! Als ik deze before and after foto bekijk zie ik best wel verschil, maar wanneer ik in de spiegel kijk niet. Vorige week heb ik echt een rot week gehad. Door een flinke buikgriep en door mijn hormonen die door het afvallen aan het schommelen zijn, had ik het zwaar en soms echt zo’n moment waarop ik dacht: Waar ben ik in vredesnaam aan begonnen? Nu begin ik langzaam aan te sterken en heb ik gisteren weer wat vast voedsel kunnen eten. Maar!!.. Goed nieuws!  De eerste mijlpaal is vorige week bereikt. Ik weeg onder de 100 kg!

Door deze prestatie alleen al ben ik gelijk weer positief. Dan weet ik weer waarvoor ik het allemaal doe. Ik wil goede resultaten blijven behalen en vooral gezond zijn en blijven!

Liefs,

Pamela

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon