X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 48 Ik vond mijzelf niet dik.

#Weightlosswednesday again!

In totaal -62 kg ?? Geloof het of niet, maar op de linkse foto vond ik mijzelf niet dik ? Ik zag in de spiegel echt wat anders dan wat de meeste mensen zagen. Ik zag mijzelf dus slanker dan dat ik eigenlijk was. Door dat ander zelfbeeld is het misschien ook wel de spuigaten uitgelopen.. Maar het is vaak toch juist andersom? Dat je jezelf dikker ziet? Het kan dus allebei. Een juist zelfbeeld is belangrijk, want een realistisch zelfbeeld helpt je bij een gezonder en gelukkiger leven vol zelfvertrouwen ❤ Dat is een van de vele dingen die ik heb geleerd door mijn transformatie en andere levensstijl.

Bereik nu zelf al het eerste verschil door elke dag voor de spiegel te gaan staan en 3 mooie dingen van jezelf hardop uit te spreken. Alleen de mooie dingen!! Praat nooit lelijk over jezelf!

Wil jij nog meer werken aan jouw zelfbeeld? Wil jij ook af van dat onzekere gevoel en ben je er nu écht klaar voor om aan jezelf te werken? Weet je alleen niet zo goed waar te beginnen en kun je de hulp van mij als ervaringsdeskundige gebruiken? Stuur mij gerust een bericht via hier of Whatsapp 0636350648 ?

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon