X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 50 Sluit je aan bij de community: Waar wij zelf & vertrouwen samenkomen

Op deze mooie bijzondere dag lanceer ik de community groep: Waar wij zelf & vertrouwen samenkomen. ?

Ik heb deze besloten groep opgericht voor iedereen die met verschillende onzekerheden zit en het fijn vind om te voelen dat je hierin niet de enige bent.

In deze groep mag je alles met iedereen delen en hoef je je nergens voor te schamen. Persoonlijk zal ik meer privé zaken in deze groep delen en nog openlijker met jullie over problemen in gesprek gaan.

Je bent van harte welkom om aan te sluiten en steun te zoeken of anderen jouw steun te bieden. Dat kan bijvoorbeeld door het delen van je eigen ervaringen, maar ook door het geven van adviezen/tips of zelfs door gratis diensten of workshops etc. Alles mag!

Ik ben recent begonnen met het delen van Happychallenge opdrachten. Dit om zo makkelijker dagelijks kleine geluksmomentjes voor ons zelf te creëren. Hieruit ontstaan hele leuke & mooie ontwikkelingen. Die opdrachten zal ik ook in deze groep gaan delen.
Zelfvertrouwen komt ook voort uit ontwikkelde vaardigheden en die kunnen wij hier met zijn alle bespreken en verder gaan ontwikkelen. Samen staan we sterker! ?

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon