X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 51 Houd focus!

#MotivationMonday ?

‘’When you think of the good, the good gets better.’’

‘’Alles wat je aandacht geeft dat groeit.’’

Sta dus niet te lang stil bij waarvan jij denkt wat beter kan en dus op dit moment voor jouw gevoel niet goed gaat. Leg de focus op wat wél goed gaat. Waar jij jezelf in wilt zien groeien. Vertrouw op je eigen kunnen en zie het dan voorspoedig gebeuren dat je echt vooruitgang boekt! Zo werkt het nou eenmaal. Houd je focus.

Tuurlijk baalt iedereen wel eens. Iedereen heeft wel eens een rot dag. Net zo goed ik. Dan spreek ik dat ook uit, naar mijn partner of vrienden/familie. Ik sta er dan bewust even bij stil. Daarna ga ik vrij snel over tot omdenken. Ik denk dan bijvoorbeeld: Oké, dit is nu zo gebeurt. Dat is nou eenmaal zo… kan ik daar nu iets aan doen? Nee? Dan laat ik het los. Want ik weet dat als ik er over blijf piekeren, dat alleen maar energie kost en niet oplevert. Denk ik na de vraag: Kan ik er iets aan veranderen? .. Ja?! .. Dan ga ik een plan van aanpak bedenken. ?

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon