X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 52 De weg ernaar toe was niet makkelijk.

#TransformationTuesday

Can you even imagine it? Kun je het je voorstellen? Dit is gewoon dezelfde persoon! Haha!
Alleen enorm gegroeid! Ja gegroeid.. ik ben dan wel letterlijk geslonken, maar enorm gegroeid kwa persoon! Wat een geweldig gevoel is dat, omdat van jezelf te kunnen zeggen.

Voor mijn transformatie kwam ik altijd al wel over als een zelfverzekerde sterke (aanwezige) vrouw. Ergens was ik dat ook wel, vele zaken had ik zwart op wit wel op orde. Ik wist heel goed wat ik wilde en zorgde daar dan ook voor. De weg ernaar toe was niet altijd even makkelijk. Die meid van toen was wel zo sterk, maar zette niet altijd haarzelf op de 1ste plek. Dat is tegenwoordig anders. Want ik weet uit ervaring dat wanneer je dat doet, dat het leven zoveel fijner en leuker maakt! Nu het zo lekker met mij gaat, omdat ik bewust bezig ben met ‘’Selfcare’’ kan ik er echt voor andere zijn. Met mijn volledige aandacht, met alle oprechtheid en kennis uit persoonlijke ervaring. Growing a stronger community together. Zit jij ook al in de groep: Waar wij zelf & vertrouwen samenkomen? Samen in een privé Facebook groep er voor elkaar zijn en van elkaar leren. ?

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon