X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 55 Meer om van te houden

Ik heb in totaal 4 van zulke before and after foto’s met een witte achtergrond. Ik vind ze echt geweldig geworden ? Te danken aan die keer dat ik model heb gestaan voor een website, die kleding verkocht voor vrouwen met een maatje meer. De website heette: The more to love.

“Meer om van te houden”

Toen die tijd was ik het helemaal eens met die uitspraak. Ik wilde dat dat echt zo was ,dat mannen vooral zo dachten. Ik heb ervaren dat ik vaak maar voor één keer was om “van te houden”. Voor de meeste was ik niet vriendinwaardig, om hand in hand, of trots mee door de stad te lopen. Nu zijn gelukkig niet alle mannen zo oppervlakkig en geloof ik echt wel dat er mannen zijn die daar doorheen kunnen kijken. (Gelukkig uiteindelijk zelf ook mogen ervaren.)

Tegenwoordig begrijp ik wel waarom de meeste mannen zo zijn. Het heeft alles met conditionering te maken. Wat ons verteld en geleerd wordt. Dik zijn associëren de meeste mensen met = ongezond. Dikke mensen leven minder lang, door grotere kans op ziektes. Slank is beter en mooier. (Beeld van de media).

Dat geldt voor de meeste gevallen misschien wel zo, ik wil zeker het tegendeel niet bewijzen. Ik ben natuurlijk niet voor niets zelf deze stap aangegaan en leef tegenwoordig vele malen gezonder. Maar… dat betekent toch niet dat we niet verder kunnen leren kijken dan de neus lang is? Laat die vooroordelen weg! Leer iemand echt kennen. Wat is zijn of haar verhaal? Als er aantrekkingskracht is en je vind die persoon echt leuk, waarom zou je dan überhaupt bezig zijn met wat anderen dan misschien van jullie zouden vinden? Het gaat om jou! Hoe jij je voelt.

Iemand tegenkomen waar je een geweldige connectie mee hebt is niet voor iedereen weggelegd. Als je dat dan tegenkomt, gooi die kans dan niet weg door je oude overtuigingen. Sta hier bij stil. Leer jezelf betrappen op aangeleerde gedachtes en leer naar je eigen intuïtie te luisteren.

Ik geef heel vaak mijn klanten het advies om de podcasts: Leef je mooiste leven of het boek master your mindset te luisteren en te lezen van Micheal Pilarczyk. Hij is voor mij een bron van inspiratie en ik zie hem als één van mijn levenscoaches.

Was jij jezelf al bewust van conditionering? Wanneer vind jij iemand oppervlakkig? Hoe ga jij hiermee om? Deel het in een reactie?, zodat anderen er van kunnen leren ?

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon