X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#Blog 56 Komen jouw dromen uit?

“A journey of a thousand miles starts with a single step.”

“Een reis van duizenden kilometers begint bij de eerste stap.”

Een klant van mij zei tijdens een coaching gesprek wat voor mooie dromen ze voor zich zag. Alleen ontkrachte ze die dromen gelijk weer door erachteraan te zeggen: maar goed, het zijn maar dromen en die zullen toch nooit uitkomen. Waarop ik vroeg: waarom zullen die dromen nooit uitkomen? Toen noemde ze meerdere redenen op. Waar het op neer kwam was dat het enige wat haar in de weg stond, haar eigen overtuigingen waren. Want ik kon op alle redenen waarom het voor haar niet kon, een argument opnoemen waarom het volgens mij wel kon. Ik liet haar inzien dat wanneer iets onmogelijk lijkt, (Net zoals een reis van duizenden kilometers over de hele wereld.) het altijd mogelijk is. Als je die eerste stap maar neemt!

Je hebt alleen iemand nodig die jou dit laat inzien. Die ervoor zorgt dat jouw kijk op iets, niet altijd écht zo hoeft te zijn.? Die jou dus tot andere inzichten kan laten komen.

Zit jij ook vast in jouw eigen gedachten? Laten we een keer afspreken.. dan ga ik jou de juiste vragen stellen om tot deze inzichten te komen.

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon