– 0636350648

X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

Diensten

één op één coaching

Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Ik werk met mensen die geloven in zichzelf en in veranderingsmogelijkheden. Mijn coaching  is een blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.

 

Uitstraling & Aantrekkingskracht

 

Het toepassen van technieken voor de juiste houding en gedrag, begint bij het hebben van de juiste kennis. Dit is kennis vanuit mijn eigen ervaringen. Ik zal je leren hoe deze kennis jou eigen te maken. Dit zal in een vorm van een opdracht zijn.

 

Transformatie

 

Uiterlijke verzorging van top tot teen is belangrijk wanneer je lekker in je vel wilt zitten. Ook dit verschilt per persoon waar de behoefte ligt of wat nodig is. Heb jij een hele make-over nodig of voldoet alleen een middag shoppen al?

Eet & Beweegschema

 

Eten en bewegen draagt bij aan zelfvertrouwen. Door hier bewust mee bezig te zijn, zal je snel positieve veranderingen ervaren. Het gaat hier vooral om het doorbreken of aanleren van gewoontes. Omdat die gewoontes er vaak al heel wat jaren zijn, is het des te moeilijker om dit alleen te doen. Ik help je met het uitzoeken wat voor jou werkt en leer je hoe jij dit wél vast kunt houden.

Dagje uit

 

Denk hierbij aan een creatieve/leuke of spannende workshop. Deze kan door mij of door een ander gegeven worden. Het kan ook zijn dat we kiezen voor een bezoek aan de sauna, of gezellig wat gaan shoppen, eten of borrelen.

Traject professionele hulp

 

Naast het werken aan je zelfvertrouwen met begeleiding van mij, kan het zijn dat jij hulp nodig hebt naar het zoeken van professionele hulp. Je weet niet waar je moet beginnen, wat het beste aanbod is, wat bij jou past, of wat je te wachten staat. Ik zoek voor jou mee naar de juiste: diëtiste, personal trainer, een obesitas of anorexia kliniek of zelfs een psycholoog. Het is fijn om iemand met ervaring naast je te hebben tijdens het krijgen van deze hulp. Iemand die weet wat je meemaakt en waar jij je ei bij kwijt kan. Wanneer je wilt dat ik je tijdens dit proces begeleid, zal het XXL pakket bij jouw behoefte passen.

Instagram

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon