X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#59 Gastric sleeve op GBP? Mijn beste beslissing ooit!

Precies 2,5 jaar geleden ging ik op deze dag onder het mes.?

Beste beslissing ooit! Twijfel jij aan de stap om een soort gelijke operatie te ondergaan? Of durf jij geen levensgrote veranderende keuze te maken? Bang voor de gevolgen? Voor het onbekende? Ik begrijp het helemaal. Gelukkig durfde ik mij over deze angsten heen te zetten. Dit lukt mij vooral doordat ik mij liet inspireren door succes verhalen en de negatieve verhalen te negeren. Ik was er op een gegeven moment van overtuigd, dat als ik er voor de volle 100% voor zou gaan, het goed zou komen? And it did! .

Stuur mij gerust een bericht als het je fijn lijkt om aan mij vragen te stellen. Ik praat graag over mijn positieve ervaringen met jou en hoop zo jouw angsten wat weg te kunnen nemen?

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon