Hét leer van jezelf houden

transformatie programma.

 

Hét leer van jezelf houden transformatie programma.

Wil jij je niet meer onzeker voelen en eindelijk blij zijn met wie je bent?

Ik leer je hoe jij je:

 • Zelfverzekerd kunt voelen en dit kunt uitstralen, zodat je oprecht trots bent op jezelf.
 • Gedrag kunt veranderen en daardoor positiever en gelukkiger kunt zijn.
 • Het beste voor je body & mind kunt zorgen, zodat jij je energieker of rustiger op de juiste momenten voelt.
 • Er op je best kunt uitzien en daardoor zo gaat voelen.
 • Realiseert welke acties je moet ondernemen en moet plannen om jouw persoonlijke doelen te behalen.
 • Kortom van jezelf kunt houden

Dit ben ik:

Door mijn levensgrote transformatie van het afvallen van ruim 60 kilo en de vele ervaringen die daarbij komen kijken, ben ik een expert geworden in zelfvertrouwen en weet ik wat een goede leefstijl is. Deze ervaringen gebruik ik om mensen te coachen, zodat zij vol zelfvertrouwen, gezonder en gelukkiger door het leven gaan en van zichzelf kunnen houden.

Ik deel mijn ervaringen al 4 jaar in mijn blogs via Social media en bereikte hier duizenden mensen mee. Dagelijks vragen mensen om hulp en zo werd mij al snel duidelijk wat mijn roeping is. Ik wil alle vragen met liefde beantwoorden en mensen begeleiden in hun eigen transformatie.

Zodoende bestaat mijn bedrijf  X-appeal alweer ruim één jaar en heb ik inmiddels vele klanten geholpen zelfverzekerd te worden en te leren houden van zichzelf. Ik haal hiermee veel voldoening uit het leven, omdat ik deze boodschap het mooiste vind wat ik kan doorgeven.

Ook gezien op…

Veel vrouwen weten niet hoe ze zelfverzekerder kunnen zijn.

 

 • Je bent bang dat anderen zich gepasseerd voelen als je voor jezelf kiest, omdat je dan minder tijd voor ze hebt.
 • Je vindt dat je verslonst en te weinig tijd aan jezelf besteedt en er niet meer zo uitziet zoals in betere tijden, je kijkt niet graag in de spiegel.
 • Je hebt al het nodige meegemaakt in het verleden wat een litteken heeft achtergelaten en twijfelt hierdoor aan jezelf of je dit kunt loslaten.
 • Je denkt dat hoe het nu is, het pad zo voor jou is weggelegd en hebt jezelf aangepraat het zo maar beter te accepteren.
 • Je durft de stap niet te zetten omdat je bang bent om te falen of om wat anderen van je denken.
 • Je leest overal zoveel informatie over verschillende dingen die niet goed zijn, je weet niet waar je moet beginnen.
 • Je weet overal een antwoord/excuus op te noemen waarom nu niet het juiste moment is om te veranderen, omdat je angst je in de weg zit.

 

Jij krijgt zelfvertrouwen door

Door te handelen vanuit zelfrespect.
Het hebben van zelfliefde.
Te leven vanuit zelfacceptatie.

“If you really want to do something you’ll find a way, if you don’t you’ll find an excuse.”

                                                                                                                                                       ‘Michael Pilarczyk  

 

De kracht van
mijn programma:

Dat je een stok achter de deur hebt met één op één coaching en door in verbinding te staan met gelijkgestemden in een community en daardoor gemotiveerd & geïnspireerd blijft en het gevoel hebt het niet alleen te hoeven doen.

Zonder twijfel leren luisteren naar je eigen lichaam & geest en de persoon te worden waar mensen graag bij willen zijn. Dat is waar het programma: “Leer van jezelf houden” je bij helpt.. voor de rest van je leven!

wiebenik

Dit is waar ik je in begeleid:

 

 • Wat de beste manier is om meer zelfvertrouwen uit te stralen en waarom uitstraling & houding zo belangrijk zijn, zonder je er ongemakkelijk bij te voelen;
 • Welke stappen te zetten om een positievere mindset te ontwikkelen, zodat je gelukkiger gaat denken en voelen;
 • Welke onderdelen onmisbaar zijn voor het creëren van je nieuwe eigen unieke stijl, zodat niets jouw transformatie nog in de weg staat;
 • Hoe je voorkomt dat je in oude gewoontes terugvalt en hoe je nieuwe patronen/keuzes herhaalt. Dit alleen al zorgt er al voor dat je niet bang bent om te falen;
 • Welke technieken je toepast wanneer je in een emotie vast zit en hoe je je stemming veranderd door om te denken, zodat je geen terugval naar negatieve gedachtes krijgt;
 • Hoe je handige tools voor nieuwe kennis in kunt zetten in het dagelijkse leven, zodat jij het makkelijk en leuk gaat vinden om alles uit je dag te halen;
 • Wat je nodig hebt om inzichten te krijgen en hoe je deze krijgt, die je helpen diep geworteld gedrag en gewoontes te veranderen.. ook al zitten ze er al jaren.

Wat gaan we samen doen?

Fase 1

Garderobe take-over

We gaan je kast eens goed onderhanden nemen..

Voordelen: Je ontdekt nieuwe kledingcombinaties, een opgeruimde kast, je hebt een goede reden om nieuwe kleding te kopen en je kunt andere verblijden of aan een goed doel doneren.

Fase 2

Shoppen

Nu we weten welke items nog ontbreken, gaan we kleren passen die jezelf normaal niet zou kiezen, maar waar je je gelijk fantastisch in voelt!

Zodat jij gaat ervaren dat wanneer je die mooie outfit aan hebt je meer zelfliefde voelt en zo ontdek jij je vrouwelijke sexy kant.

Fase 3

De Transformatiedag

Als afsluitingsdag krijg je jouw transformatie vastgelegd op foto’s. Je gaat pronken in de outfits die we hebben gescoord. Zo heb jij alijd een houvast met mooie herinneringen.

Je make-up en haar worden professioneel gedaan en ik geef tegelijkertijd tips die je voortaan op jezelf kunt toepassen. 

Je zult deze dag bijna niet geloven dat jij dit bent!

Ervaringen over mij en mijn programma:

Elvira Bender

Ik heb een beter zelfbeeld gekregen en heb nieuwe dingen uitgeprobeerd dankzij deze geweldige vrouw die je maar al te graag uit je comfort zone trekt en je uitdaagt het beste uit jezelf te halen! Ik zou X-appeal zeker aanbevelen ik heb er een prachtige ervaring bij maar ben mijzelf ook zeker tegen gekomen.

Anne van der Horst

Ik heb een coaching traject gevolgd en ik zou Pamela aanbevelen, omdat zij je laat inzien dat je met kleine aanpassingen in je leven een wereld van verschil kunt maken. Hierdoor voel je je zelfverzekerder. Dit heeft mij gelukkiger gemaakt.

Anne van Zurk

Pamela heeft een oerinstinct/kracht om mensen te helpen. Dit kan zij dan ook feilloos door je aan te horen en te zien wat je nodig hebt. Ze is een powervrouw die met je op zoek gaat hoe je weer positief en krachtig in het leven kunt staan.

Ardina de Jong

Mijn ervaring was super! Ik heb fijn met Pamela gepraat tijdens een lunch en we
hebben ook gewinkeld. Deze dag draaide helemaal om mij en dit voelde echt goed. Ik zie door haar in
dat ik er wel toe doe en er mag zijn.

Wat zit er allemaal in het programma?

 • Het eerste 1-op-1 videocoaching gesprek waarin ik het plan van aanpak met jou bespreek met persoonlijke tips & tricks waar jij thuis direct mee aan de slag kan.
 • Dé Garderobe take-over, waardoor we gaan ontdekken wie jij bent, maar vooral de geweldige vrouw die jij wilt worden.
 • Een Happy Journal waarmee je op een leuke en makkelijke manier kunt plannen, je avontuur in bijhoudt en handig is om mee te rapporteren voor bij onze gesprekken.
 • Een Live coaching gesprek met de community waarin we ingrijpende onderwerpen bespreken om samenhorigheid te voelen, van elkaars verhalen leren en een luisterend oor bieden.
 • Een tussentijds 1-op-1 videocoaching gesprek waarin je rapporteert hoe het met je doelen gaat en waarin we eventuele obstakels bespreken, zodat je vol vertrouwen verder kan.
 • Yes! We gaan shoppen! Tijdens deze gezellige middag gaan we wat langer pauzeren en word je voorzien van een heerlijke gezonde maaltijd op een locatie waar je tegelijkertijd een workshop krijgt die je helpt nog meer van jezelf te houden! Daarnaast krijg je ook een hand-out mee waarin alles terug te lezen is.
 • Lijsten met boeken / tutorials/ documentaires etc., die mijn kennis hebben verruimd en waarmee ik mijn leven heb vereenvoudigd en mij mede daardoor een dagelijkse bijdrage leveren aan mijn geluk.
 • Een Live groepscoaching in de privégroep waarin we evalueren hoe het met iedereen gaat, welke successen er zijn behaald of waarmee we elkaar kunnen steunen.
 • Jouw Transformatiedag waarin jij helemaal in de watten wordt gelegd is gelijk de dag waarop we het laatste 1-op-1 coachinggesprek hebben. We zetten de puntjes op de ï wat betreft je doelen en we gaan je successen vieren met een smakelijke gezonde maaltijd. Tevens krijg je een allerlaatste zelfvertrouwen opdracht, waarmee ik je een beetje uit je comfortzone haal, maar waardoor je tot prachtige inzichten komt en je onwijs trots op jezelf wordt.

 

*Bonus: WhatsApp coaching. +/- 6 maanden lang kun je urgente vragen stellen via WhatsApp: voor als je vastzit tijdens het invullen van je journal,  je even niet zo lekker in je vel zit of gewoon omdat je iets kwijt wilt.  

*Bonus:  25 % korting op extra LIVE events die georganiseerd worden. (Denk aan een kledingruil party etc.)

 

Je bent klaar voor verandering!

Ga daarom vrijblijvend met mij in gesprek.

Heb je voorkeur voor e-mail?

Vul dan het formulier hiernaast in. Op werkdagen heb je vaak dezelfde dag nog een reactie.

  Meest gestelde vragen:

  Geef je ook garanties?

  Goeie vraag! En ook al ben ik er van overtuigd dat jij hele grote sprongen vooruit gaat maken, kan ik je niet garanderen dat jij in een half jaar precies die persoon bent die jij wilt worden. Hoever jij komt is afhankelijk van wat jij gaat ondernemen. Bij de een heeft dit wat langer nodig dan bij de ander en daar is niks mis mee, zolang je maar niet opgeeft.

  Wel durf ik te garanderen dat jij veel waarde krijgt in het programma en aan het einde heel blij gaat zijn met de investering die je hebt gemaakt en zeker zelfverzekerder zult zijn en daardoor meer van jezelf houd.

  Ik zie dat je wilt dat we eerst bellen, maar kan ik mij ook direct aanmelden?

  Nee, sorry.

  Ik ga altijd eerst in gesprek om te bepalen wat jij precies met het programma hoopt te bereiken. Ook is het belangrijk dat je weet wat er voor nodig is om mee te doen.

  Als jij dat helder hebt, gaat je resultaat veel beter zijn. En je uiteindelijke resultaat is voor mij erg belangrijk.

  Ik hoef niet af te vallen, is dit programma dan toch interessant voor mij?

  Het programma helpt mensen specifieke doelen te stellen en afvallen kan inderdaad een doel zijn, maar dat is niet waar het programma omdraait.

  Daarom krijg je ook één op één coaching om met mij jouw eigen doelen vast te stellen, zodat jij gaat ondernemen wat nodig is om van jezelf te leren houden.

  Ik woon niet in de buurt van Noord-Brabant, maakt dit veel uit?

  Het programma is zo ontwikkelt dat zoveel mogelijk activiteiten en events online plaats vinden, zodat iedereen altijd kan deelnemen.

  Wanneer we gaan shoppen, of the big day van je transformatie dag is zal er zoveel mogelijk rekening gehouden worden met een locatie bij jou in de buurt. (Zo wordt indien van toepassing gekeken naar waar de meeste mensen van de groep wonen en kies ik een gezellige toegankelijke stad uit. Er zijn meerdere contact momenten met andere deelnemers van het programma en zo zal er ook vast met elkaar meegereden kunnen worden.

  Contactinformatie

   

  Pamela Maas

  013 2340140

  0636350648

  www.x-appeal.nl

  pamela@x-appeal.nl

  KvK-nummer: 74335006

        

   

   

  Stuur een Facebook bericht

   

  Stuur een Whatsapp bericht

  whatsappicon