X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#61 Wat een verschil he? Maar dit is hard werken..vergis je niet.

Het blijft soms onwerkelijk, maar toch ook weer niet. Want ik moet er nog steeds elke dag hard aan werken om er zo uit te zien zoals nu. Het is een hele andere levensstijl die ik nu heb, die af en toe nog steeds wennen kan zijn. Mezelf behoeden om niet in oude gewoontes te vallen(snoepen, nauwelijks bewegen etc.) moet ook ik blijven doen. Je hoort vaak genoeg verhalen, over dat men eerst veel is afgevallen en daarna helaas toch weer veel aankomen. Daar pas✋? ik voor! Hoe moeilijk soms ook.. Mensen met aanleg/ slechte stofwisseling etc… zeggen niet voor niets: Wij hebben levenslang. Maar het is het ZO ONTZETTEND WAARD!

Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld! Ik ben nu echt wie ik wil zijn?♥️ #Selflove Ik gun dit iedereen! Wil jij weten hoe ik dit doe dagelijks blijf volhouden? Struggle jij ook met dit probleem? Laten we gezellig een keer afspreken en dan geef ik je tijdens een gratis adviesgesprek graag gelijk al tips die jij kan gebruiken als handvatten.

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon