X

-appeal

Waar zelf & vertrouwen samenkomen

#57 Wat zijn jouw persoonlijke doelen? Wil jij werken aan je ontwikkeling?

“Een doel zonder plan is slechts een wens.”

Ben jij al bezig met goede voornemens voor 2020? Bijna de helft van de mensen stellen zich voor om met een frisse start te beginnen in het nieuwe jaar.

– Afvallen
– Sporten
– Stoppen met roken.. etc.

En slechts zo’n 5% houd het daadwerkelijk vol. Herkenbaar? Ben jij daarom ook maar gewoon gestopt met het hebben van goede voornemens?

Waar gaat het dan mis? Dat zal ik je vertellen. Mij lukte het namelijk ook jarenlang niet, om in het nieuwe jaar al die doelen te behalen. Ik heb 15 jaar lang een pakje per dag gerookt, woog bijna 130 kg en alle diëten mislukte.

Nu ben ik al bijna 4 jaar gestopt met roken en ruim 60 kg afgevallen??

Ik maakte namelijk een plan! Het was voor mij niet alleen een wens om te veranderen. Ik zag het als een noodzaak.

Ieder zijn plan de campagne is anders, wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. Ik kan met mijn ervaring helpen om samen jouw persoonlijk plan op te gaan stellen voor 2020!?Zodat het jou dit keer met mijn coaching wél gaat lukken.?

Wat is jouw doel?

Facebook

Contactinformatie

 

Pamela Maas

0636350648

www.x-appeal.nl

pamela@x-appeal.nl

KvK-nummer: 74335006

 

 

Stuur een Facebook bericht

 

Stuur een Whatsapp bericht

whatsappicon